Scooter

Onze rijschool kiest voor uitsluitend 1 op 1 rijles. Zo kunnen we maatwerk leveren en komt iedere leerling 100% tot zijn recht in onze lessen. Veel leerlingen hebben al eens gereden. Degenen die het nog niet kunnen, leren we in korte tijd hoe dat moet. Op het examen (en daarna) moet je veilig en vlot door het verkeer kunnen komen. Dat is wel iets meer dan overeind blijven…. Aangepast gedrag op diverse soorten kruispunten, wanneer moet ik op de weg rijden en wanneer op het (brom)fietspad, wat vertellen de borden mij en tussen de auto’s rijden met flinke snelheid. Allemaal nieuw en voor de meeste leerlingen best spannend!

Wij rijden alleen 1 op 1 (individueel). We leren je in 4 uur praktijkles alles wat je moet kunnen op het examen en wat nodig is om je straks in het drukke verkeer veilig te kunnen voortbewegen. Ben je onzeker of bang dat je het in 4 uur niet redt? Dan kan je kiezen voor een uitbreiding: praktijklessen kosten per uur € 39,-  extra.

Totaalpakket

Individueel totaalpakket (5 uur en een verlengd examen) en praktijk 1 op 1 les (4 uur en een praktijk examen)   € 450,-* (voor aanschaf: klik hier)

Alleen praktijk

Individueel (1 op 1) 4 uur les en 1 examen: € 299,- * (voor aanschaf: klik hier)

*voor onze betalingsvoorwaarden en termijnbetalingen: klik hier